Palvelut

Alumiinin asiantuntijuus

Olemme alumiinin asiantuntija. Alumiinin erikoisosaamisen ja pitkän kokemuksen avulla toteutamme vaativimmatkin toimeksiannot. Töitämme löytyy muun muassa seuraavista yrityksistä: Rolls Royce, Kewatec, Baltic Yachts ja Mesmec. Suunnittelemme, valmistamme ja hitsaamme alumiinirakenteita. Toimitamme myös alumiiniveneitä yksityishenkilöille ja jälleenmyyjille.

Teollisuus

Suurin asiakasryhmämme on teollisuusyritykset. Toimitamme metallitöitä, myös muihin materiaaleihin kuten komposiittiin yhdistettynä.
Erikoisosaamistamme käytetään myös silloin, kun asiakkaat tarvitsevat lisärakenteita tai apua metallituotteiden kehityksessä. Pitkä kokemus ja asiantuntijuus tekevät meistä luotettavan ja osaavan yhteistyökumppanin.

Rakenteet ja piirustukset

PG Made valmistaa 3D-piirustukset asiakkaiden suunnitelmien ja tarpeiden pohjalta. Sen jälkeen valmistamme piirustusten mukaan yksilölliset rakenteet. Valmiita rakenteita käytetään asiakkaiden tuotantoketjussa lopputuotteen valmistuksessa. Monipuolisen osaamisemme ja materiaalin saatavuuden vuoksi pystymme ottamaan vastaan useimmat projektit, niiden laajuudesta riippumatta.

Veneet

PG Made aloitti toimintansa veneteollisuudesta, ja siksi kokemuksemme veneiden valmistuksesta on pitkä. Myymme muutamia vakiomalleja jälleenmyyjämme SeaMacin kautta, mutta valmistamme myös mittatilauksesta kalastusveneitä sekä urheilukalastukseen räätälöityjä veneitä.
Veneemme löytyvät täältä.

Tarvitsetko metallitöitä?

Yhteystiedot

Meistä

PG Made tekee metallituotteita ja -töitä. Toimimme pääasiassa alihankkijana useiden eri teollisuudenalojen yrityksille, ja toimitamme metallituotteita ja -palveluita yritysten toiveiden ja aikataulujen mukaisesti.

Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. hitsaus, rakenteet ja 3D-piirustukset. Kun yritykset tarvitsevat apua ideointiin ja tuotekehitykseen, he hyödyntävät meidän osaamistamme. Erikoisalamme on metalli – alumiini, teräs ja ruostumaton teräs ovat yleisimmät käsittelemämme materiaalit. PG Made valmistaa myös one-off -tuotteita erikseen tiedusteltaessa.

Mats Svenfelt

Managing Director, Sales
mats.svenfelt@pgmade.fi
+358 40 5032 806

Thorbjörn Sundelin

Technical Support
thorbjorn.sundelin@pgmade.fi
+358 50 464 5502

samuel_sundelin

Samuel Sundelin

Planning & Construction
samuel.sundelin@pgmade.fi
+358 40 913 9601

Jan Sundkvist

Quality & Production
jan.sundkvist@pgmade.fi
050 323 8766

Yhteistyökumppanit

Nordic Composite Engineering Solving Mesmec Kaiser Eur-mark Kewatec BCE Baltic Yachts
 
 

Yhteystiedot

Balticvägen 4
68555 Bosund

info@pgmade.fi

+358 (0)6 728 3194