Robotik i framkant

Är robotik nästa steg? Ta kontakt med oss då du vill diskutera hur er verksamhet och produktion kan utvecklas. Vi erbjuder konsultationer, kundbesök, planering, installation och utbildningar för din personal i den nya tekniken.

Ta kontakt

VARFÖR ANVÄNDA ROBOTAR?

Då du vill öka effektiviteten, kvaliteten och personalsäkerheten inom produktionen ger robotik dig många möjligheter. Med hjälp av robotik kan repetitiva arbetsuppgifter undvikas och arbetssäkerhet säkerställas. Allt arbete som utförs av robotar avlastar och försnabbar processerna, också vid mindre serier.

Vi på PG Made har den tekniska kunskapen som behövs för att planera, installera och även utbilda personalen så kunden själv kan sköta robotlösningen i fortsättningen. Om kunden i något skede vill kan vi även stå till tjänst med service, men det är helt upp till kunden.

Intresserad av att automatisera en del av verksamheten?

Vi erbjuder unika lösningar för varierande industrisegment, alltifrån svetsrobotar inom metallindustri till plockrobotar för livsmedelsindustrin. Utgångspunkten är robotar från ABB som vi anpassar enligt kundens situation och behov. Dessutom optimerar vi också andra processer som inkluderar transportband.

Kontaktuppgifter

Kostnadseffektiva lösningar

Vill du uppdatera en befintlig robotcell eller hela linjer? Vi erbjuder även begagnade robotar som vi anpassar och installerar enligt behov. Dessa kommer också med leveransgaranti.

Optimeringslösningar för automationsprocesser

På PG Made erbjuder vi även annan automationsutrustning som planeras och tillverkas utifrån era krav och behov. Kunden kan även kalla in oss för att hitta en optimerings- och automatiseringslösning som gör att produktionen inte står stilla.

TA KONTAKT

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

  mats_svenfelt

  Mats Svenfelt

  Managing Director, Sales
  mats.svenfelt@pgmade.fi
  +358 40 5032 806

  Robin

  Robin Ahlskog

  Engineer, Robotics & Automation
  robin.ahlskog@pgmade.fi
  +358 40 963 2399

  Balticvägen 4
  68555 Bosund