Robotiikka on edelläkävijän valinta

Onko robotiikka seuraava askel? Ota yhteyttä meihin, jos haluat keskustella toimintanne ja tuotantonne kehittämisestä. Tarjoamme konsultointia, asiakaskäyntejä, suunnittelua, asennuksia ja henkilöstönne koulutusta uuteen tekniikkaan.

Ota yhteyttä

MIKSI KÄYTTÄÄ ROBOTTEJA?

Kun haluat parantaa tehokkuutta, laatua ja henkilökunnan turvallisuutta tuotannossa, robotiikka antaa monia mahdollisuuksia. Robotiikan avulla voidaan välttää toistuvat työtehtävät ja varmistaa työturvallisuus. Kaikki robottien tekemä työ vähentää kuormitusta ja nopeuttaa prosesseja, myös pienemmissä sarjoissa.

Meillä PG Madella on tekninen osaaminen, jota tarvitaan suunnittelussa, asennuksissa ja myös henkilöstön koulutuksessa siten, että asiakas itse pystyy hoitamaan robottiratkaisun jatkossa. Jos asiakas jossakin vaiheessa haluaa, voimme palvella myös huolloissa, mutta asiakas itse päättää sen.

Haluatko automatisoida osan toiminnasta?

Tarjoamme räätälöidyt ratkaisut monipuolisille teollisuudenaloille, kaikkea metalliteollisuuden hitsausroboteista elintarviketeollisuuden poimintarobotteihin. Lähtökohtana ovat ABB:n robotit, jotka räätälöimme asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaisiksi. Lisäksi optimoimme myös muita prosesseja, jotka sisältävät kuljetushihnoja.

Yhteystiedot

Kustannustehokkaat ratkaisut

Haluatko päivittää nykyisen robottisolun tai kokonaisia linjoja? Tarjoamme myös käytettyjä robotteja, jotka räätälöimme ja asennamme tarpeiden mukaan. Niihin kuuluu myös toimitustakuu.

Automaatioprosessien optimointiratkaisut

PG Made tarjoaa myös muita automaatiolaitteita, jotka suunnitellaan ja valmistetaan vaatimustenne ja tarpeidenne mukaisesti. Asiakas voi myös pyytää meidät käymään, jotta löydämme optimointi- ja automaatioratkaisun, jonka ansiosta tuotanto ei pysähdy.

OTA YHTEYTTÄ

Täytä omat tietosi, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen!

  mats_svenfelt

  Mats Svenfelt

  Managing Director, Sales
  mats.svenfelt@pgmade.fi
  +358 40 5032 806

  Robin

  Robin Ahlskog

  Engineer, Robotics & Automation
  robin.ahlskog@pgmade.fi
  +358 40 963 2399

  Balticvägen 4
  68555 Bosund